Logo cs.boatexistence.com

Byli strážci galaxie natočeni ve Valencii?

Obsah:

Byli strážci galaxie natočeni ve Valencii?
Byli strážci galaxie natočeni ve Valencii?

Video: Byli strážci galaxie natočeni ve Valencii?

Video: Byli strážci galaxie natočeni ve Valencii?
Video: TOP 4 LIDÉ Z BUDOUCNOSTI, KTEŘÍ NÁS PŘIŠLI VAROVAT 2024, Smět
Anonim

Má to dobrý důvod, protože oba tyto filmy byly natočeny v místech navržených z Valencie španělským architektem Santiago Calatrava Santiago Calatrava Santiago Calatrava Valls (narozen 28. července 1951) je španělský architekt, stavební inženýr, sochař a malíř, známý zejména svými mosty podepřenými jednoduchými nakloněnými pylony a jeho nádražími, stadiony a muzei, jejichž sochařské formy často připomínají živé organismy. https://en.wikipedia.org › wiki › Santiago_Calatrava

Santiago Calatrava – Wikipedie

Kde se Guardians of the Galaxy natáčeli?

James Gunn zaznamenal skutečný hit u publika i kritiky s touto nepravděpodobnou odnoží z univerza Marvel, která byla založena ve Spojeném království a byla natočena převážně na velkolepých scénách postavených v Shepperton Studios poblíž Sheppertonu na jihozápadě Londýna v Surrey (nejsou zde žádné prohlídky studia ani návštěvy).

Kde se Guardians of the Galaxy 2 natáčeli?

Guardians of the Galaxy Vol. 2, natočeno v Pinewood Atlanta Studios v roce 2016 a do amerických kin se má dostat 5. května 2017.

Kdy byli Guardians of the Galaxy vydáni?

Guardians of the Galaxy je superhrdinský film z roku 2014 založený na stejnojmenném superhrdinském týmu Marvel Comics. Je to desátý film v Marvel Cinematic Universe a čtvrtý díl druhé fáze. Film byl propuštěn na 31. července 2014 mezinárodně a 1. srpna 2014 ve Spojených státech

Kolik dostal Vin Diesel zaplaceno za Groota?

Vin Diesel jako Groot ve filmech Guardians of the Galaxy zahrnuje výroky „I am Groot“a „We are Groot“. Herec byl dobře kompenzován za vyjádření postavy. Podle zpráv mu bylo vyplaceno neuvěřitelných 54,5 milionu $, což znamená úhledných 13 milionů $ za každý film, ve kterém Groot hrál.

Doporučuje: