Logo cs.boatexistence.com

Jak zemřel Jay pickett?

Obsah:

Jak zemřel Jay pickett?
Jak zemřel Jay pickett?

Video: Jak zemřel Jay pickett?

Video: Jak zemřel Jay pickett?
Video: Billy Remembers Actor Jay Pickett 2024, Smět
Anonim

Jay Pickett, 60, zemřel 30. července po zjevném infarktu na natáčení jeho filmu "Údolí pokladů." Pickett hrál v denních dramatech "General Hospital" a "Days of Our Lives". Pickett hrál jako Frank Scanlon v "Port Charles" od roku 1997 do roku 2002 po dobu 762 epizod.

Jak zemřel herec Jay Pickett?

Herec Jay Pickett zemřel ve věku 60 let, když natáčel na natáčení westernu ve svém domovském státě Idaho. Hvězda, nejlépe známá pro své role v amerických seriálech General Hospital a Port Charles, utrpěla podezřelý infarkt při natáčení Treasure Valley – které napsal i hrál.

Koho ztvárnil Jay Pickett ve Všeobecné nemocnici?

Pickett měl dlouhé působení ve světě telenovel, svou kariéru začal jako Dr. Chip Larken v Days of Our Lives a poté ztvárnil Det. David Harper o Všeobecné nemocnici. Stal se známým tím, že hrál Franka Scanlona ve vedlejším projektu General Hospital Port Charles, kde se objevil ve více než 700 epizodách.

Co se stalo Jay Pickettovi ve Všeobecné nemocnici?

Jay Pickett, známý svou prací v telenovelách General Hospital a Port Charles, zemřel z neznámých příčin v v pátek ve věku 60 let. … Jay zemřel sedící na koni připraveni lanařit vola ve filmu Treasure Valley v Idahu.

Která mýdlová hvězda nedávno zemřela?

Michael Tylo, zkušený herec, který se objevil v telenovelách jako All My Children, General Hospital, The Young and the Restless, The Tud and the Beautiful a Guiding Light, zemřel v úterý. Bylo mu 73.

Doporučuje: