Logo cs.boatexistence.com

Mohl by být zjizvený na celý život?

Obsah:

Mohl by být zjizvený na celý život?
Mohl by být zjizvený na celý život?

Video: Mohl by být zjizvený na celý život?

Video: Mohl by být zjizvený na celý život?
Video: VŠICHNI JSME ZJIZVENÍ | Naše zranění ale neurčují naši hodnotu 2024, Smět
Anonim

Pojem zjizvený na celý život znamená vážné emocionální zranění nebo trauma, které se úplně nezahojí Metaforický význam/příklad: Někdo, kdo utrpěl vážné psychické trauma, může být také „ zjizvené na celý život“, pokud se uvedené trauma stane trvalou stránkou jejich osobnosti. …

Jak se píše zjizvená na celý život?

Kdy použít Zjizvený Jizva je stopa po poranění kůže, takže přídavné jméno zjizvená znamená mít tyto stopy. Zjizvený lze použít i obrazně; fráze zjizvená na celý život často odkazuje na dlouhodobé psychické trauma.

Je to jizva nebo strach?

Slovo „děsit“přímo souvisí se slovem „vyděsit“, což znamená „děsit někoho nebo něco“. Na druhé straně slovo „jizva“je jinou formou slova „jizva“, což znamená „způsobující trvalé stopy tkáně nebo zranění“. Jak pravopis, tak výslovnost se výrazně liší.

Co znamená zjizvený?

: s nebo poznamenanými jizvou nebo mnoha jizvami zjizvený prst/obličej starý, silně zjizvený kus nábytku Staré dlaždice na stěnách jsou popraskané a špinavé; dřevěná podlaha je zjizvená; trubky a dráty vypadají hloupě a nebezpečně. -

Jsou jizvy atraktivní?

Muži s jizvami na obličeji jsou atraktivnější pro ženy hledající krátkodobý vztah, zjistili vědci z Liverpoolské univerzity. … Zjistili, že ženy dávají přednost mužům s jizvami na obličeji pro krátkodobé vztahy a stejně preferují zjizvené a nezjizvené tváře pro dlouhodobé vztahy.

Doporučuje: