Logo cs.boatexistence.com

Porazil by spiderman kapitána ameriku?

Obsah:

Porazil by spiderman kapitána ameriku?
Porazil by spiderman kapitána ameriku?

Video: Porazil by spiderman kapitána ameriku?

Video: Porazil by spiderman kapitána ameriku?
Video: Iron Man vs Captain America vs Spiderman (Part 1/3) 2024, Smět
Anonim

Spider-Man poráží Captaina Ameriku ve všech oblastech – i když jde o rychlost, protože Spider-Man je zcela jistě rychlejší než Captain America – kromě bojových dovedností, kde Captain Americký výcvik se dostává do centra pozornosti.

Kdo je silnější Spider-Man nebo Captain America?

Spiderman má výrazně větší fyzickou sílu než Captain America Captain America měl příležitostně super sílu, ale obvykle to není jedna z jeho hlavních vlastností nebo schopností. Je to optimalizovaná lidská bytost, vytvořená Erskineovým sérem Super Soldier, s fenomenálními bojovými schopnostmi, reflexy a hbitostí.

Kdo by vyhrál v boji mezi Captainem America a Spider-Manem?

V obou bojích každý hrdina zadržel své údery kvůli obrovskému vzájemnému respektu a v obou střetnutích Cap vyhrál, ale Spidey mu dal šanci za jeho peníze.

Je Spider-Man odolnější než Captain America?

Cap je rozhodně víc než špičkový člověk. Nejsilnější člověk, který může existovat, nemůže stočit helikoptéru, která právě letí pryč od vás. MCU Cap má sílu Ultimate Cap s charakterem 616 Cap. Spidey je mnohem silnější, ale postrádá zkušenosti.

Porazil Spider-Man Iron Mana?

Iron Man i Spider-Man jsou v komiksech docela silní, ale myslíme si, že Spider-Man by dokázal Iron Mana porazit Iron Mana navzdory svým schopnostem je stále jen muž v obleku, zatímco Spider-Man má skutečné superschopnosti a my si myslíme, že by mohli snadno zrušit všechny výhody Iron Mana.

Doporučuje: