Logo cs.boatexistence.com

Kolik krav na lobola?

Obsah:

Kolik krav na lobola?
Kolik krav na lobola?

Video: Kolik krav na lobola?

Video: Kolik krav na lobola?
Video: Kolik krav se vejde do jednoho skleníku? - Farm Manager 2021 2024, Smět
Anonim

Obecně se uznává, že 10 krav, minimálně, je vyžadováno v lobole v rámci kultur Xhosa a Zulu, nicméně odlišné zvyky v různých regionech mohou přispět k určení toto množství a také hodnotu každé krávy.

Kolik krav je potřeba pro lobolu?

Obecně se uznává, že minimum 10 krav nebo jejich ekvivalent v hotovosti je dobrým výchozím bodem v diskuzích o lobole. Podle Nguni Cattle Breeders Society stojí kráva v průměru 9 000 R.

Kolik krav je v lobole v Zulu?

“Platba 10 krav – plus jedna pro matku nevěsty – byla formalizována pouze v bývalé kolonii Natal, kde byla zachována jako typická platba v manželství Zuluů.

Kolik stojí kráva lobola?

„Kalkulačka Lobola“určí vaši hodnotu lobola – a také vás informuje o průměrech v různých jihoafrických provinciích. Například v Gauteng, provincii, která zahrnuje Johannesburg a Pretorii, je průměrná lobola 12 krav nebo R82 500 (kolem 7 150 $).

Kolik stojí rozumná lobola?

Cena 11 krav, nebo asi 7 000 $, je považována za spravedlivou pro někoho, kdo dokončil školu a je panna, podle aplikace Lobola Calculator, která byla vytvořeno jako vtip, ale někteří muži ho používají k odhadu nabídky.

Doporučuje: