Logo cs.boatexistence.com

Co v Bibli znamená bystrý?

Obsah:

Co v Bibli znamená bystrý?
Co v Bibli znamená bystrý?

Video: Co v Bibli znamená bystrý?

Video: Co v Bibli znamená bystrý?
Video: The Story of the Bible • What It's About From Beginning to End 2024, Smět
Anonim

bystrý, bystrý, bystrý, bystrý střední bystrý ve vnímání a zdravý v úsudku. bystrý zdůrazňuje praktickou, tvrdohlavou chytrost a úsudek. bystrý soudce charakteru bystrý naznačuje moudrost, průbojnost a dalekozrakost.

Co to znamená jednat bystře?

1. Mít nebo projevovat chytré vědomí nebo vynalézavost, zejména v praktických záležitostech. 2. Zbaveni nebo označeni rafinovanými a mazanými praktikami; složité.

Je bystrý dobrý nebo špatný?

„Chytrý“nemusí být nutně negativní – označit obchodníka za chytrého je obecně kompliment, což znamená „využít skryté příležitosti“.„Vychytralost“je spíše negativní, což znamená „dobrý v klamání lidí“(ačkoli v minulosti to bývalo ekvivalentní slovu „roztomilý“!). "Sly" je asi to samé jako "mazaný ".

Co znamená rozvod v Bibli?

Druhým jasně biblickým důvodem, proč je rozvod povolen, je dezerce (1. Korinťanům 7) z manželství, kde není přítomen duch návratu, pokání a odpuštění. jeden partner nebo oba partneři. Bible zde uznává tvrdou realitu naší schopnosti zkaženosti a hříšnosti.

Co to znamená být chytrý jako had?

Být bystrý je to, kde se člověk dívá na světově smýšlející lidskou bytost nebo skupinu, předvídá jejich postup a podle toho pak plánuje své vlastní strategické akce založené na moudrosti (bez kompromisů ve spravedlnosti). Hovoří se o bystrosti hada a o holubici jako o nevinnosti.

Doporučuje: