Logo cs.boatexistence.com

Porazil odvážlivec karnaka?

Obsah:

Porazil odvážlivec karnaka?
Porazil odvážlivec karnaka?

Video: Porazil odvážlivec karnaka?

Video: Porazil odvážlivec karnaka?
Video: Matt tells Karen about his powers. 4K Daredevil (S03, E01) 2024, Smět
Anonim

Daredevil. … Daredevil se vyrovnal Captain America, Wolverine, Panther, Taskmaster a dalším. Karnak byl shozen Pantherem jednou ranou a poražen Taskmasterem.

Koho porazil Karnak?

Karnak se od něj dozvěděl, jak Lineage dokázal porazit Medusu a Gorgon Karnak a Capo poté bojovali se strážemi východu z „pekla“a Karnak se jim podařilo porazit jeden ze dvou strážných, pak rozbil mechanismus dveří, zatímco Capo držel druhého.

Může Daredevil porazit Spidermana?

Neexistoval žádný jasný vítěz všech jejich zápasů, přičemž Spider-Man v některých vyšel navrch, zatímco v jiných Daredevil triumfoval. Ačkoli Spider-Manovy schopnosti zahrnují super sílu a jeho věrný Spider Sense, Daredevil se mu často vyrovná jeho sonarovými smysly a roky tréninku v boji proti muži.

Co je to síla Karnaks?

Karnak má mimosmyslovou schopnost, prakticky bez námahy a vylepšenou mentální disciplínou, vnímat stresové body, zlomové roviny nebo slabosti objektů, lidí a dokonce i společnosti. Úderem nebo působením tlaku na tyto body může rozdělit nebo rozbít předměty tvrdé jako diamant.

Kdo si vzal Quicksilver?

Během jedné mise je Quicksilver zraněn Sentinelem a je nalezen Crystal, členkou Inhumans. Křišťálové sestry Pietro zpět ke zdraví a pár se nakonec vezme.

Doporučuje: