Logo cs.boatexistence.com

Je jarní trénink Padres vysílán v televizi?

Obsah:

Je jarní trénink Padres vysílán v televizi?
Je jarní trénink Padres vysílán v televizi?

Video: Je jarní trénink Padres vysílán v televizi?

Video: Je jarní trénink Padres vysílán v televizi?
Video: League of Legends: Počátek (2019) 2024, Smět
Anonim

Všech 28 jarních tréninkových zápasů Padres v roce 2021 bude fanouškům k dispozici živě prostřednictvím televize, rádia, audio webového vysílání a/nebo video streamu: TV: (10) zápasů bude živě vysíláno v televizi FOX Sports San Diego (FSSD)

Jak mohu sledovat jarní trénink Padres?

Jarní trénink Padres v TV

Všechny zápasy Cactus League budou vysílány na Fox Sports San Diego letos na jaře ve sportovním komplexu Peoria. Nebo poslouchejte Padres v rádiu. Ať už se díváte kdekoli, navštivte náš obchod Padres Store, podpořte stránku a získejte vybavení na sezónu!

Bude hra Padres vysílána v televizi?

Všechny zápasy Padres pravidelné sezóny budou vysílány v angličtině buď na Bally Sports San Diego, ESPN, FS1 nebo FOX Sports… Navíc všech 162 zápasů pravidelné sezóny bude živě vysíláno v rádiu v angličtině a španělštině na 97,3 The Fan a XEMO-AM La Poderosa 860, v tomto pořadí.

Na jakém kanálu je dnes hra Padres?

FS1 bude vysílat zápas mezi San Francisco Giants a San Diego Padres v úterý 21. září pro diváky mimo trh. Hru FS1 můžete živě streamovat na FOX Live nebo prostřednictvím aplikace Bally Sports.

Mohu sledovat Padres na MLB TV?

Pomocí MLB.tv MLB má také MLB.tv, která živě vysílá všechny neprodejné hry pro všechny týmy. Bohužel, hry San Diego Padres zde podléhají výpadkům, pokud se nacházíte v oblasti, která je považována za „domovský region týmu“.

Doporučuje: