Logo cs.boatexistence.com

Jsou simon baker a robin tunney stále přátelé?

Obsah:

Jsou simon baker a robin tunney stále přátelé?
Jsou simon baker a robin tunney stále přátelé?

Video: Jsou simon baker a robin tunney stále přátelé?

Video: Jsou simon baker a robin tunney stále přátelé?
Video: Robin Tunney & Simon Baker || friendship 2024, Smět
Anonim

Simon Baker a Robin Tunney byli velmi blízcí přátelé a díky jejich vztahu mimo obrazovku bylo natáčení společných scén velmi snadné. "To škádlení, ta náklonnost, jak se vztah vyvíjel - jsme to jen my v reálném životě a jak se spolu cítíme dobře," řekl Tunney. "Je v tom velmi málo herectví. "

Proč byl The Mentalist zrušen?

Dřívější pokles hodnocení nebylo možné obnovit natolik, aby zabránila CBS odpojit show. Síť dokonce zkrátila poslední sérii 7 na 13 epizod, zatímco všechny předchozí série měly 20 epizod.

Co se stalo Robin Tunney?

Robin Tunney má novou práci – daleko od stravovacích služeb. Hraje losangeleskou žalobkyni Mayu Travisovou v právním dramatu „The Fix“, který spoluvytvořila Marcia Clark, hlavní žalobkyně v O. J. Soud s vraždou Simpsona.

Proč Josie Loren opustila The Mentalist?

Proč Josie Loren opustila mentalistu? Bohužel vždy to byl plán ji zabít. … Chtěli jsme představit novou postavu, někoho, kdo by byl pro Patricka Janea nový a nevěděl nic o jeho minulosti a nevěděl nic o Mentalistovi a způsobu jeho práce.

Kde je Simon Baker nyní 2020?

Začátkem tohoto roku oznámili svůj šokový rozchod po téměř třech desetiletích manželství. A nyní Simon Baker a jeho žena Rebecca Rigg uvedli svůj rodinný dům v Santa Monica, Kalifornie.

Doporučuje: