Logo cs.boatexistence.com

Byla jenni Rivera vdaná?

Obsah:

Byla jenni Rivera vdaná?
Byla jenni Rivera vdaná?

Video: Byla jenni Rivera vdaná?

Video: Byla jenni Rivera vdaná?
Video: Jenni Rivera - Cuando Muere una Dama (con letra) - 2024, Smět
Anonim

Dolores Janney "Jenni" Rivera Saavedra byla americká zpěvačka, skladatelka, herečka, televizní producentka, mluvčí, filantropka a podnikatelka známá svou prací v regionálním mexickém hudebním žánru, konkrétně ve stylech Banda, Mariachi a Norteño.

Byla Jenni Rivera legálně vdaná za Trina?

Po osmi letech manželství se Jenni a Trino rozešli v roce 1992, když Jenni zjistila, že Trino sexuálně zneužívá její mladší sestru Rosie Riveru a jejich dceru Chiquis. … Případ obtěžování byl otevřen v roce 1997, ale Jenniin první manžel byl zadržen až v roce 2006 po devíti letech útěku před zákonem.

Měl Esteban Loaiza dítě?

Zajímavé je, že románek začal týdny předtím, než se on a Christina vzali. Esteban zasypával milenku dárky. Oba mají syna jménem Sage Loaiza.

Proč Jenni opustila Juana Lopeze?

Zrodili se jim dvě děti: dcera Jenicka a syn Juan Angel, lépe známý jako Johnny Angelo. Podle Jenni manželství nebylo to, v co doufala, a ti dva se rozvedli kvůli jeho nevěře.

Rozvedli se rodiče Jenni Riverové?

Nevěř mámě! To vše a ještě více jste vy. …Připomeňme, že v současné době je Rosa Saavedra, matka Jenni, Lupilla, Juana, Pedra Jr. a Gustava Rivery, , rozvedená s Pedrem Riverou, rovněž jejich otcem, kvůli mnoha problémům, které existovaly v roce 2008, kdy se natrvalo rozvedli.

Doporučuje: