Logo cs.boatexistence.com

Vyhrála allyson felix zlato?

Obsah:

Vyhrála allyson felix zlato?
Vyhrála allyson felix zlato?

Video: Vyhrála allyson felix zlato?

Video: Vyhrála allyson felix zlato?
Video: An Olympic Champion's Mindset for Overcoming Fear | Allyson Felix | TED 2024, Smět
Anonim

Allyson Michelle Felix OLY je americká atletka. Od roku 2003 do roku 2013 se Felix specializovala na sprint na 200 metrů a později ve své kariéře postupně přešla na sprint na 400 metrů. Její závodní repertoár zahrnuje také štafety na 100 metrů, štafety 4 x 100 metrů a štafety 4 x 400 metrů.

Kolik olympiád vyhrála Allyson Felixová?

Celkem si Felix zajistila 11 olympijských medailí (sedm zlatých, tři stříbrné, jedna bronzová) od svého olympijského debutu na letních olympijských hrách 2004 v Aténách. Tam získala druhé místo v závodě na 200 metrů.

Vyhrála Allyson Felix zlato na 400 m?

Zlatá medaile posunula Felixovu kariéru celkem na 11 jedné noci poté, co její pozoruhodný bronz na 400 metrů posunul na 10, což z ní udělalo nejvíce dekorovanou olympioničku v ženské trati a historie pole.

Získal Felix 11 medailí?

Felixova 11. medaile z ní udělala nejvíce dekorovanou americkou atletku v historii olympijských her, předčila Carla Lewise.

Je Allyson Felix nejrychlejší člověk na světě?

Z finále ženského běhu na 400 m si domů odvezla bronzovou medaili časem 49,46. Je to nejrychlejší, co zaběhla za šest let a od té doby, co má dceru Camryn, 2. Třetí místo dalo Felix celkem 10 olympijských medailí – šest zlatých, tři stříbrné a jednu bronzovou – nejvíc, co kdy žena na dráze vyhrála. a pole.

Doporučuje: