Logo cs.boatexistence.com

Jsou Mohamed a Danielle stále spolu v roce 2020?

Obsah:

Jsou Mohamed a Danielle stále spolu v roce 2020?
Jsou Mohamed a Danielle stále spolu v roce 2020?

Video: Jsou Mohamed a Danielle stále spolu v roce 2020?

Video: Jsou Mohamed a Danielle stále spolu v roce 2020?
Video: The War in Ukraine Could Change Everything | Yuval Noah Harari | TED 2024, Červenec
Anonim

Danielle poznamenala, že to, že jejich svatba byla tak veřejná, poškodila jejich vztah, a proto „zadržovali lidi mimo naše přátelství a necháváme všechno mezi mnou a ním“. … Osobnost TLC vysvětlila, že ačkoli mezi nimi došlo ke skalnímu rozchodu, její přátelství s Mohamedem jí přineslo mír.

Co se stalo Danielle a Mohamedovi?

Přátelství a odpuštění

Danielle nakonec zrušení zrušila a pár se dohodl na rozvodu, což znamenalo, že Mohamed mohl zůstat v zemi. Mohamed se pohyboval po celé zemi a začal pracovat jako řidič kamionu. Nakonec se znovu spojil s Danielle a napravil jejich chaotický rozchod.

Byl Mohamed z 90denního snoubence deportován?

Ti dva se dostali uličkou, ale došlo k ošklivému rozchodu, který vyústil v rozvod. Danielle se ho pokusila deportovat a obvinila ho z podvádění s jinými ženami, i když mu nakonec bylo povoleno zůstat v USA

Kde je teď Mohamed z 90denní snoubenky?

Zatímco Mohamed dostal povolení zůstat v Americe, hvězda 90 Day Fiancé se neustále pohybovala přes Miami, Austin, Chicago, aby se nyní konečně usadila v Indianapolis. v prosinci 2019 tvrdil, že se stal bezdomovcem.

Stáhla Danielle zrušení?

Danielle se pokusila anulovat manželství, abydostala svého bývalého manžela k deportaci, ale nakonec se s ním v roce 2017 rozvedla, což mu nakonec pomohlo zůstat v zemi.

Doporučuje: