Logo cs.boatexistence.com

Co znamená oblast bez silnice?

Obsah:

Co znamená oblast bez silnice?
Co znamená oblast bez silnice?

Video: Co znamená oblast bez silnice?

Video: Co znamená oblast bez silnice?
Video: Vesnice Tajga bez silnic a komunikací. Život v těžkých podmínkách Ruska. 2024, Smět
Anonim

Ochrana oblastí bez silnic je politika ochrany omezující výstavbu silnic a výsledný dopad na životní prostředí na vymezené oblasti veřejného pozemku. Ve Spojených státech se ochrana oblastí bez silnic soustředila na oblasti lesní správy USA známé jako inventarizované oblasti bez silnic.

Co znamená slovo bez silnice?

Neobsahuje ani nekříží žádné silnice. … Zákonem je zakázáno omezovat nebo být překračováno jakýmikoli cestami nebo do něj vjíždět jakákoli vozidla. Plochy půdy označené vládou jako oblasti bez silnic.

Jsou oblasti bez silnic stejné jako oblasti divočiny?

Prostě cokoliv. Co je to oblast bez silnic? Oblasti bez silnic nebo inventarizované oblasti bez silnic jsou obecně ty nerozvinuté části národních lesů o rozloze 5 000 akrů nebo větší, které nejsou označeny jako Wilderness, ale splňují minimální kritéria pro posouzení podle Zákon o divočině.

Co dělá oblast divočiny?

Oblast divočiny je dále definována tak, že v tomto zákoně znamená oblast nezastavěné federální půdy, která si zachovává svůj původní charakter a vliv, bez trvalých úprav nebo lidských obydlí, která je chráněna a spravována tak, aby zachovat své přírodní podmínky a které (1) obecně vypadají, že byly …

Co zakazuje pravidlo bez silnice?

Pravidlo z roku 2001 zavádí zákazy výstavby silnic, rekonstrukce silnic a těžby dřeva na 58,5 milionu akrů inventarizovaných oblastí bez silnic napozemcích národního lesního systému.

Doporučuje: