Logo cs.boatexistence.com

Kde žije sharmila tagore?

Obsah:

Kde žije sharmila tagore?
Kde žije sharmila tagore?

Video: Kde žije sharmila tagore?

Video: Kde žije sharmila tagore?
Video: 【小樽ひとり旅】異国情緒あふれる北の港町を徒歩で散策!〜北の大地を鈍行列車とバスだけで旅する#7 🇯🇵 2021年7月22日〜 2024, Smět
Anonim

Zatímco oni bydlí se svými dětmi v Bombaji, Sharmila už měsíce žije v Pataudi Palace v Haryaně. Kareena to odhalila ve videozprávě pro zasedání Ladies Study Group, kde vystupovala Sharmila Tagore.

Kde bydlí Sharmila Tagore?

Zdroj blízký rodině prozradil: „Sharmilaji žije v Dillí a kvůli pandemii necestovala. Saif a Kareena zanedlouho odletí do Dillí. Nebo se celá rodina sejde ve městě svých předků na rodinném setkání na konci roku.“

Žije Sharmila Tagore sama?

Zatímco Saif a Soha žijí poblíž, Soha Ali Khan se podělila o své obavy ohledně jejich 75leté matky Sharmily Tagore, která žije sama v Dillí. Řekla, že zatímco Sharmila Tagore zůstává sama, mají doma skvělý personál a že jsou s ní neustále v kontaktu prostřednictvím videohovorů, zpráv.

Kde bydlí Sharmila Tagore v Dillí?

Nové Dillí:

Pár jsou také rodiči syna jménem Taimur. Zatímco jsou Kareena a Saif v Bombaji, Sharmila Tagore údajně už měsíce pobývá v paláci Pataudi.

Má Sharmila Tagore ráda Kareenu?

Herec Sharmila Tagore promluvil o své snaše, herci Kareeně Kapoor. Zmínila vlastnosti, které na Kareeně miluje a jak je pro ni jako dcera. Sharmila v rozhovoru pro přední deník řekla, že miluje, jak je Kareena klidná. Mám ji tak rád

Doporučuje: