Logo cs.boatexistence.com

Kde byla arya, když zabila nočního krále?

Obsah:

Kde byla arya, když zabila nočního krále?
Kde byla arya, když zabila nočního krále?

Video: Kde byla arya, když zabila nočního krále?

Video: Kde byla arya, když zabila nočního krále?
Video: Arya Stark Kills the Night King (Game of Thrones Season 8 Episode 3) 2024, Smět
Anonim

Později v sezóně 7 se Arya znovu shledá s Branem pod stromem weirwood, což je přesné místo, kde později zabije Nočního krále, a on jí předá Valyriana ocelová dýka, která byla kdysi použita při pokusu o atentát na něj.

Kde se Arya skrývala, než zabila Nočního krále?

Show-runneri David Benioff a DB Weiss, za jejich zásluhy, nás upozorňují na Aryiny kvazi-nadpřirozené schopnosti, když se skrývá před wights v knihovně (což je samozřejmě super -umlčeli, protože jaká je šance, že zaslechnete tu bitvu, která se odehrává doslova v přilehlých místnostech?).

Odkud skočila Arya Stark?

Ve verzi scény, kterou jsme viděli odehrávat se na obrazovce, není žádná známka toho, že by Arya seskočila z nějakých těl. Vyšla z temnoty za Nočním králem a on se otočil a v poslední vteřině ji popadl pod krkem.

Jak se Arya z ničeho nic dostala?

Důvod, proč se Arya mohla z ničeho nic objevit a zabít Nočního krále, byl ten, že byla schopná se převléknout za wighta a přivést všechny Bílé chodce k víře že byla součástí jejich armády.

Jak to, že Arya zabila Nočního krále?

Arya zjevně dávala pozor, protože ve vyvrcholení epizody, právě když se Noční král chystal zabít naprosto lhostejně vypadajícího Brana Starka, Arya se na něj z ničeho nic vrhla a bodla ho s její věrnou valyrijskou ocelovou dýkou.

Doporučuje: