Logo cs.boatexistence.com

Je evander Holyfield stále ženatý?

Obsah:

Je evander Holyfield stále ženatý?
Je evander Holyfield stále ženatý?

Video: Je evander Holyfield stále ženatý?

Video: Je evander Holyfield stále ženatý?
Video: Mike Tyson (USA) vs Evander Holyfield (USA) | KNOCKOUT, BOXING fight, HD 2024, Smět
Anonim

Bývalý boxer těžké váhy Evander Holyfield ukončil své devítileté manželství se svou manželkou Candi, podle zábavního webu TMZ s odkazem na dokumenty rozvodového soudu. Rozvod byl dokončen v červenci, uvedl TMZ, ale podmínky nebyly zveřejněny. … Jeho manželství s Candi Holyfield bylo drsné.

Kdo je matka Evana Holyfielda?

Matka bývalého šampiona těžké váhy Evandera Holyfielda zemřela v pátek na zranění hlavy a komplikace při automobilové nehodě před sedmi týdny. Annie Holyfield byla v kómatu od nehody 2. března poblíž domu jejího syna ve Fairburn, předměstí jižně od Atlanty. Bylo jí 68.

Kolik stojí Evander Holyfield v roce 2020?

Evander Holyfield Čistá hodnota: Evander Holyfield je bývalý americký profesionální boxer, který má čisté jmění 1 milion $ Profesionální boxer Evander Holyfield bojoval v těžké váze, křižácké váze, a lehké a těžké váze a na olympijských hrách v roce 1984 vyhrál bronzovou medaili.

Je George Foreman miliardář?

Předáci mají přezdívku „Big George“a je dvojnásobným mistrem světa v těžké váze a zlatým olympijským medailistou. … Od roku 2021 je čisté jmění George Foremana zhruba 300 milionů dolarů.

Kdo je manželka Lennoxe Lewise?

Po odchodu z boxu se Lewis se svou ženou Violet Chang, bývalou vicemistryní Miss Jamajka, přestěhoval na Miami Beach. Mají tři děti.

Doporučuje: