Logo cs.boatexistence.com

Proč zemřela Ingrid Bergmanová?

Obsah:

Proč zemřela Ingrid Bergmanová?
Proč zemřela Ingrid Bergmanová?

Video: Proč zemřela Ingrid Bergmanová?

Video: Proč zemřela Ingrid Bergmanová?
Video: The TRAGIC DEATH and MYSTERY of Ingrid Bergman 2024, Smět
Anonim

29. srpna 1982 umírá herečka švédského původu a trojnásobná držitelka Oscara Ingrid Bergmanová na rakovinu v den svých 67. narozenin.

Kolik bylo Ingrid Bergmanové, když zemřela?

Ingrid Bergman, 67, herečka, jejíž nevinná, ale provokativní krása z ní udělala jednu z velkých hvězd jeviště a obrazovky a jejíž talent jí vynesl tři Oscary a další vysoká ocenění své profese zemřela v neděli ve svém domě v Londýně na rakovinu.

Jak stará byla Ingrid v Casablance?

Mary's a Alfred Hitchcock's Spellbound a Notorious. Ingrid Bergmanová byla právě 14, když byla pořízena tato fotografie, a švédský teenager se jednoho dne stane jednou z hvězd nejcennějšího hollywoodského romantického filmu: Casablanca.

Jaký byl skandál s Ingrid Bergmanovou?

Bergman, která byla nejlépe známá pro svou roli Ilsy Lundové v Casablance, vytvořila mezinárodní skandál v roce 1950, když měla syna s italským režisérem Robertem Rossellinim, kterému v té době nebyla vdaná.

Kde je teď Pia Lindstrom?

Pia má dva syny, Justina a Nicholase Dalyho. Nyní je vdaná za právníka Jacka Carleyho a žije v New Yorku a má chatu v Idahu. V současnosti je regionální komisařkou pro parky a památkovou ochranu státu New York.

Doporučuje: