Logo cs.boatexistence.com

Kde teď bydlí John Barrowman?

Obsah:

Kde teď bydlí John Barrowman?
Kde teď bydlí John Barrowman?

Video: Kde teď bydlí John Barrowman?

Video: Kde teď bydlí John Barrowman?
Video: Arrow Season 3 Malcolm Merlyn Explained 2024, Smět
Anonim

John Scot Barrowman MBE je americký herec, autor, moderátor, zpěvák a spisovatel komiksů skotského původu. Možná nejlépe známý pro svou roli kapitána Jacka Harknesse ve filmu Doctor Who a Torchwood a jako Malcolma Merlyna ve filmu Arrowverse.

Kde teď žije John Barrowman?

Idylický domov Johna Barrowmana Palm Springs domov je jen jednou z neuvěřitelných vlastností, které televizní osobnost sdílí se svým manželem Scottem Gill.

Má John Barrowman dům ve Walesu?

JOHN Barrowman pronajal svůj úžasný Welšský bungalov k pronájmu, ale není to levné. … Bungalov se nachází sedm mil jihozápadně od Cardiffu v klidné slepé uličce v malebné vesničce Sully. Obrázky ukazují, že nemovitost má spoustu místa pro ty, kteří chtějí mít chlazený pobyt ve Walesu.

Kdo je manžel Johna Barrowmana?

Manžel Johna Barrowmana Scott Gill řekl, že hvězda Doctor Who trpěla online zneužíváním poté, co tvrdil, že se na natáčení opakovaně odhaloval.

Jak bohatý je John Barrowman?

Současné čisté jmění Johna Barrowmana

Barrowman si během let vybudoval úspěšnou kariéru v televizi a divadle. I když hvězda není tak bohatá jako jiné celebrity, získala značné množství majetku. Podle Celebrity Net Worth má Barrowman odhadované čisté jmění $4 miliony

Doporučuje: