Logo cs.boatexistence.com

Co způsobilo smrt Joe Cockera?

Obsah:

Co způsobilo smrt Joe Cockera?
Co způsobilo smrt Joe Cockera?

Video: Co způsobilo smrt Joe Cockera?

Video: Co způsobilo smrt Joe Cockera?
Video: Joe Cocker Loses Cancer Battle, Dies at Age 70 2024, Smět
Anonim

Charismatický zpěvák Joe Cocker zemřel ve věku 70 let Britský zpěvák, který si získal srdce Američanů svým vystoupením na Woodstocku, zemřel na rakovinu plic.

Co způsobilo smrt Joe Cockerse?

Cocker zemřel na rakovinu plic dne 22. prosince 2014 v Crawfordu v Coloradu ve věku 70 let. Kouřil 40 cigaret denně, dokud v roce 1991 přestal.

Byl Joe Cocker na Woodstocku?

Joe Cocker byl prvním plánovaným vystoupením v neděli a na pódiu mu předcházela jeho doprovodná skupina The Grease Band. … Joe Cocker konečně prorazil k davu Woodstocku velkým způsobem se svým coverem „Let's Go Get Stoned“od The Coasters (jeho verze je založena na přebalu Raye Charlese z roku 1966).

S kým je Joe Cocker ženatý?

Cocker přežil svou ženou Pam Baker, se kterou žil na ranči v Coloradu. Pár neměl děti. "Byl prostě jedinečný," dodal Marshall, který dosud neodpověděl na žádost ABC News o komentář. "Bylo nám potěšením pracovat s tímto úžasným mužem téměř 30 let. "

Kdo je nejbohatším zpěvákem světa?

Herb Alpert je americký jazzový hudebník, který se proslavil jako skupina notoricky známá jako Herb Alpert & the Tijuana Brass. Často jsou také označovány jako Herb Alpert's Tijuana Brass nebo TJB. Alpert nashromáždil impozantní čisté jmění 850 milionů dolarů, což z něj dělá nejbohatšího zpěváka na světě.

Doporučuje: