Logo cs.boatexistence.com

Zabodoval rhian brewster za Sheffield United?

Obsah:

Zabodoval rhian brewster za Sheffield United?
Zabodoval rhian brewster za Sheffield United?

Video: Zabodoval rhian brewster za Sheffield United?

Video: Zabodoval rhian brewster za Sheffield United?
Video: Milan Škoda zabodoval naplno 💭✔️ 2024, Červenec
Anonim

Po 1 357 minutách a v jeho 32. zápase – Rhian Brewster má gól ze Sheffieldu United. … Oslavy, které následovaly po Brewsterově otevření skóre, jistě odhalily, co to znamenalo nejen pro jednorázový podpis za 18,5 milionu liber, ale také pro jeho týmové kolegy.

Kolik stojí Brewster?

S tržní hodnotou £10,80 mil. je Rhian Brewster na 104. místě mezi všemi hráči po celém světě, kteří hrají jako „Centre-Forward“. S tržní hodnotou 10,80 mil. GBP je Rhian Brewster na druhém místě mezi všemi hráči v Sheff Utd.

Jaký je potenciál Rhian Brewster?

Rhian Brewster Rating je 69. Jeho potenciál je 80 a jeho pozice je ST. Je mu 21 let z Anglie a hraje za Sheffield United na England Championship (2). Rhian Brewster FIFA 22 má 3 dovednostní pohyby a 4 slabé nohy, je pravák a jeho pracovní frekvence jsou střední/střední.

Co se stalo Rhian Brewster?

Bohužel pro Brewstera přestup do Sheffield United byl zjevně špatný a on ve svém vývoji udělal krok zpět, což znamená, že se pravděpodobně příště vrátí do šampionátu sezóna. Nyní bude součástí přestavby v Bramall Lane a bude to pro něj nová zkouška charakteru.

Co znamená Brewster?

Význam jména Brewster

Severní angličtina a skotština: profesní název pro sládka piva nebo piva, ze staré angličtiny breowan 'to brew'. Brewer je obvyklý termín v jižní Anglii, zatímco Brewster je hlavně midland, severní a skotský.

Doporučuje: