Logo cs.boatexistence.com

Kam odin vyhnal helu?

Obsah:

Kam odin vyhnal helu?
Kam odin vyhnal helu?

Video: Kam odin vyhnal helu?

Video: Kam odin vyhnal helu?
Video: She Fought for the Survival of the Household ~ Abandoned House in USA 2024, Smět
Anonim

Hela vládnoucí nad Devíti říšemi s Odinem Odinem si ji dokázala podrobit a vyhnala ji do pustých pustin Hel, odsouzené vládnout na věčnost. Aby se ujistil, že nemůže uprchnout, připoutal Odin svou životní sílu k Hel a postaral se o to, aby Hela nemohla uniknout, dokud bude žít.

Kde byla Hela zamčená?

Hela byla poražena v bitvě, která si kromě jednoho vyžádala všechny životy Valkýry a byla uzamčena v interdimenzionálním vězení v Hel, přičemž Odinův život ji držel na uzdě. Jakmile Odin zemře, osvobodí se a zmaří útok Thora a Lokiho, během kterého zničí Mjolnir a vyžene své bratry do Sakaaru.

Bál se Odin Hely?

První – Hel.

„Hel je svět svázaný s myslí své paní a královny, Hely, vládkyně mrtvých. … Hel je místo, kde vládne Hela. To je její doména a tak dlouho se mohla stěhovat do říše az ní, jak se jí zachtělo; dokud nebyla vyhnána Odinem, který se bál jejích rostoucích schopností

Co se stalo Hele po Ragnaroku?

Jakmile Surtur začal ničit asgardský domov, Hela se ho pokusila zastavit, ale použil svůj gigantický Twilight Sword k útoku na ni. Thor: Ragnarok hraje tento okamžik, jako by šlo o Helinu smrt, ale neexistují žádné další důkazy, které by prokazovaly, že zemřela.

Jak Odin porazil Helu?

Byla příliš silná na to, aby ji jednoduše porazila, takže Odin použil Valkýry, aby upoutal její pozornost, dokud se mu ji nepodařilo uvěznit. Přesto bylo kouzlo svázáno s jeho vlastní životní energií, takže když zemřel, byla Hela propuštěna, což mělo za následek její střet s Thorem v Thor: Ragnarok.

Doporučuje: