Logo cs.boatexistence.com

Za co kritizuje Stradlater holdena?

Obsah:

Za co kritizuje Stradlater holdena?
Za co kritizuje Stradlater holdena?

Video: Za co kritizuje Stradlater holdena?

Video: Za co kritizuje Stradlater holdena?
Video: Ричард Докинз о нашей «странной» вселенной 2024, Smět
Anonim

Za co Stradlater Holdena kritizuje? Říká, že Holden nikdy nedodržuje žádná pravidla a nestará se o to, dělat věci správně.

Za co Stradlater kritizoval Holdena?

Za co Stradlater Holdena kritizuje? Holden kritizoval Holdena za dělání věcí „zpátky“. … Holden a Stradlater se pohádali, protože Stradlater nechtěl Holdenovi říct, co dělal v autě Eda Bankyho s Jane.

Co Holden kritizuje Stradlatera za kapitolu 6?

Holden praští Stradlatera protože předpokládá, že Stradlater svedl Jane na jejich rande. 7. Holden říká, že blázen lze poznat podle toho, že nikdy nechce o ničem inteligentně diskutovat.

Co říká Stradlater o Holdenovi?

Stradlater odmítá Holdenovy otázky a to ho jen dále rozhněvá, dokud si Holden nemůže pomoct a Stradlatera nezasáhne. Řekne mu, že Jane není ten typ dívky, se kterou by měl jít parkovat. Ona "Drží své krále v zadní řadě" metafora pro její sexuální čistotu.

Jaké jsou některé z Holdenových kritik Stradlatera?

Také má sklon být emocionálně vzdálený a nekomunikativní Tyto vlastnosti Holdena frustrují a Stradlater se kvůli nim zdá prázdný, postrádající osobnost. Zároveň se však v Holdenově ohledu na Stradlatera a zejména ohledně jeho rande s Jane Gallagherovou objevuje nádech žárlivosti.