Logo cs.boatexistence.com

Kdo byl shoaib v Bombaji?

Obsah:

Kdo byl shoaib v Bombaji?
Kdo byl shoaib v Bombaji?

Video: Kdo byl shoaib v Bombaji?

Video: Kdo byl shoaib v Bombaji?
Video: Гуриев - пенсионная реформа, демедведизация, доллар (Eng subs) 2024, Smět
Anonim

Ajay Devgn ztvárnil ve filmu postavu Hadžiho Mastana (jako sultána Mirzy), zatímco Emraan Hashmi ztvárňuje podsvětí dona Dawooda Ibrahima (jako Shoaib Khan).

Kdo je skutečný Shoaib v Once Upon a Time in Mumbai?

Říká se, že Sultan Mirza Ajaye Devgna je založen na Haji Mastanovi, Emraan Hashmi Shoaib Khan na Dawoodu Ibrahimovi a Rehana Shergill z Kangna Ranaut na evergreen Madhubala. Hadži Mastan byl ve skutečnosti poražen Venušinou královnou Madhubala a Mastan/Ibrahim se během 70. let utkali s dony podsvětí.

Kdo byla přítelkyně Haji Mastan?

Sona Mastan Mirza byla herečka v hindském filmovém průmyslu v 70. a 80. letech. Ačkoli nebyla tak populární, gangster Haji Mastan se do ní zamiloval kvůli její nápadné podobnosti s Madhubalou. V roce 1984 se provdala za Mastana a díky jejich milostnému příběhu se často dostávali do zpráv.

Kdo byl prvním gangsterem v Bombaji?

Haji Mastan, původně známý jako Mastan Haider Mirza, byl tamilský muslimský mafián z Bombaje, který se stal prvním gangsterem celebrit ve městě Bombaji.

Je Once Upon a Time in Mumbai založeno na skutečném příběhu?

Film zobrazuje růst bombajského podsvětí, od kriminality a pašování v jeho raných fázích až po jeho spojení s mezinárodním terorismem v poslední době. Předpokládá se, že je založen na životech skutečných gangsterů Haji Mastan a Dawood Ibrahim, které ztvárnili postavy Sultana a Shoaiba.

Doporučuje: