Logo cs.boatexistence.com

Má olivia d'abo sestru?

Obsah:

Má olivia d'abo sestru?
Má olivia d'abo sestru?

Video: Má olivia d'abo sestru?

Video: Má olivia d'abo sestru?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Smět
Anonim

Maryam d'Abo – Wikipedia.

Co se stalo Maryam D Abo?

Smutně Maryam v roce 2007 utrpěla krvácení do mozku a od té doby natočila dokumentární film Rupture: A Matter of Life OR Death o svých zkušenostech a dalších, kteří trpěl stejně. V posledních letech si užila role ve filmech jako Dorian Gray a v indickém filmu Tygři z roku 2014.

Kdo hrál Kevinovu sestru v The Wonder Years?

Olivia d'Abo hrála Kevinovu starší sestru Karen, hippie. Ti dva se nakonec vzali a přestěhovali se na Aljašku, čímž její čas v show skončil. D'Abo se objevil ve velkých filmech jako "Conan the Destroyer" a "Bolero", než se připojil k "The Wonder Years"."

Kdy se narodila Olivia D Abo?

Olivia d'Abo se narodila 22. ledna 1969 v Paddingtonu, Londýn, Anglie jako Olivia Jane d'Abo. Je známá díky práci na filmech Conan the Destroyer (1984), Point of No Return (1993) a Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker (2019). Dříve byla vdaná za Patricka Leonarda.

Přišel Kevin Arnold o panenství?

„The Wonder Years“končí jako Kevin Arnold přichází o panenství Alespoň tak to napsali producenti. Manažerům ABC se však tento scénář nelíbil. Takže vrcholná scéna dnešního finále byla natočena způsobem, který ponechává to, co se stalo, na divákově představivosti.

Doporučuje: