Logo cs.boatexistence.com

Byl mlynář nevinný htgawm?

Obsah:

Byl mlynář nevinný htgawm?
Byl mlynář nevinný htgawm?

Video: Byl mlynář nevinný htgawm?

Video: Byl mlynář nevinný htgawm?
Video: The Mole Is Revealed - How to Get Away with Murder 2024, Smět
Anonim

Bonnie se však proti němu obrátí a obviní ho, že nechal zavraždit Nateova otce kvůli guvernérovi Birkhead Birkhead Guvernér Lynne Birkhead byl vedlejší postavou a jedním z hlavních antagonistů filmů How to Get Away with Murder a the současný guvernér Pensylvánie https://howtogetawaywithmurder.fandom.com › wiki › Lynne…

Lynne Birkhead | Jak se dostat pryč s vraždou Wiki

. Bonnie řekne Millerovi, aby odešel, a on nasedne do auta, ale rozhodne se neodjíždět a místo toho jde najít Bonnie na svatbu. … Miller přísahá svou nevinu Nateovi, který v okamžiku slepého vzteku Millera násilně zbije.

Zabil Miller skutečně Nateova otce?

O Ronu Millerovi byla odhalena pravda

No, vypadá to, že zavraždil nesprávného chlapa. Nateův motiv byl ten, že Ron nařídil strážím, aby zabili jeho otce Natea staršího (Glynn Turman), ale ukázalo se, že to neudělal DA. … byl stejně zabit a jeho úsilí bylo marné.

Zjistí Bonnie, že Miller byl nevinný?

Mezitím, ubohá, ubohá Bonnie se o Millerově nevině dozvídá z novinové zprávy, když je na nemocničním lůžku Jak byste mohli očekávat, je úplně zdrcená, když objevila pravdu, a ona požádá bezpečnost, aby odvedla Franka, když navštíví její pokoj, a trvá na tom, že ji chránil tím, že jí lhal.

Zabil Nate Millera?

Nate Lahey zabil Ronalda Millera v 5. sezóně „Jak se dostat pryč s vraždou“. Dva dozorci zavraždili otce Natea Laheye (Billy Brown) během převozu z vězení a Michaelu Pratt (Aja Naomi King) přišla na to, že úřadující okresní prokurátor Ronald Miller (John Hensley) zavolal té noci dozorci.

Kdo objednal zásah u Nateova otce?

Nate Sr byl zabit na příkaz Xaviera Castilla a guvernérky Lynne Birkhead, aby dokázal, že by Annalise skupinová akce vrátila nebezpečné zločince na ulici. Před jeho vraždou vězeňští dozorci Jim Wagner a Paula Gladden v jeho prospěch předstírali násilný záchvat vzteku, takže to vypadalo, že je stále duševně nemocný.

Doporučuje: