Logo cs.boatexistence.com

Kdy sandon park and ride znovu otevře?

Obsah:

Kdy sandon park and ride znovu otevře?
Kdy sandon park and ride znovu otevře?

Video: Kdy sandon park and ride znovu otevře?

Video: Kdy sandon park and ride znovu otevře?
Video: Rider 38 Courtney Munro Riding BELRIEVE SQUEAK EvA 95 Kirkcaldy Park Horse Trials 2019 2024, Smět
Anonim

Jeden z Chelmsford's park and ride se znovu otevře v dubnu, potvrdili šéfové rady. Essex Highways říká, že služba, která běží ze Sandonu, bude znovu spuštěna od 12. dubna.

Je Martlesham Park and Ride otevřený?

Obě parkoviště (v Martlesham a London Road) jsou k dispozici. Autobusy budou jezdit podle normálního jízdního řádu a trasy – autobusy jezdí každých 15 minut z obou parkovišť a vracejí se z centra města přibližně mezi 7:00 a 19:00 od pondělí do soboty.

Jak platíte za Sandon Park and Ride?

Cena. Můžete použít jízdenku k nastupování a vystupování z jakéhokoli zaparkovaného autobusu po celý den Vystupte například v nemocnici nebo na vlakovém nádraží a poté se znovu nastupte a jeďte do centra města, pak zpět na místo park & ride. Vstupenku lze použít pouze jednou ze stránek park & ride.

Mohu nechat auto v parku a jet přes noc?

Pravidla říkají zákaz parkování přes noc Je to kvůli potřebě mít parkoviště k dispozici na další den. Když bylo pravidlo rozhodnuto, nerozlišovalo se mezi dny v týdnu a víkendy. V pátek nebo sobotu večer není žádný skutečný problém, když lidé nechají svá auta v Park and Ride.

Je tam park a cesta do nemocnice Broomfield?

Chelmer Valley Park and Ride se nachází na A130 východně od Essex Regiment Way, přístupné z kruhového objezdu Pratts Farm.

Doporučuje: