Logo cs.boatexistence.com

Byl george michael kyperský?

Obsah:

Byl george michael kyperský?
Byl george michael kyperský?

Video: Byl george michael kyperský?

Video: Byl george michael kyperský?
Video: George Michael - Jesus to a Child (Official Music Video) 2024, Červenec
Anonim

Po jeho smrti dne 25. prosince 2016 byla většina jmění George Michaela zanechána jeho řecko-kyperské rodině Jeho milované sestry Melanie a Yioda získaly stejný podíl z jeho jmění, včetně jeho dvou londýnských domovů, a jeho otec zdědil hřebčín pro závodní koně.

Z jaké části Kypru pochází George Michael?

George Michael se narodil jako Georgios Kyriacos Panayiotou (řecky: Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου) dne 25. června 1963 v , Londýn. Jeho otec, Kyriacos Panayiotou (přezdívaný „Jack“), byl řeckokyperský restauratér, který emigroval do Anglie v 50. letech.

Odkud pochází rodina George Michaela?

George Michael se narodil jako Georgios Kyriacos Panayiotou v East Finchley, Londýn. Jeho otec, Kyriacos Panayiotou (přezdívaný 'Jack'), byl řeckokyperský restauratér, který se v 50. letech přestěhoval do Anglie.

Jak se skutečně jmenoval George Michaels?

Michael se narodil Georgios Kyriacos Panayiotou 25. června 1963 v East Finchley, Londýn, Anglie. Jeden z předních umělců v populární hudbě v 80. a 90. letech 20. století vyrůstal v Londýně a okolí, kde svou vášeň pro hudbu rozvinul již v raném věku.

Jaké etnikum je Andrew Ridgeley?

Časný život. Ridgeley se narodil ve Windlesham, Surrey, Anglie rodičům Jennifer John (rozené Dunlop) a Alberto Mario Zacharia (který později změnil své příjmení na Ridgeley); jeho matka je Skotka a jeho otec je italského/egyptského původu Ridgeley vyrostl v Bushey, Hertfordshire a navštěvoval školu Bushey Meads.

Doporučuje: