Logo cs.boatexistence.com

Který z nich je jonathan scott?

Obsah:

Který z nich je jonathan scott?
Který z nich je jonathan scott?

Video: Který z nich je jonathan scott?

Video: Který z nich je jonathan scott?
Video: Nick Jonas - Close ft. Tove Lo 2024, Smět
Anonim

Jonathan Scott hraje se svým dvojčetem Drew v hitových seriálech HGTV Property Brothers, Buying & Selling a Brother vs. Bratr.

Které dvojče je Jonathan Scott?

Jonathan Scott se narodil 28. dubna 1978, čtyři minuty před svým jednovaječným dvojčetem bratrem Drewem ve Vancouveru v Britské Kolumbii. Má staršího bratra JD a je druhým synem Jima a Joanne Scottových.

Který bratr Scott je který?

Andrew Alfred Scott se narodil 28. dubna 1978 ve Vancouveru v Britské Kolumbii jako nejmladší z bratrů James Daniel (o dva roky) a jeho jednovaječné dvojče, Jonathan (o čtyři minuty).

Jaký je majetek bratři?

Seriál obsahuje dvojčata Drew Scott a Jonathan Scott. Drew je realitní expert, který prohledává zanedbané domy a vyjednává jejich nákupy. Jeho bratr, Jonathan, je licencovaný dodavatel, který poté domy renovuje.

Jsou Jonathan Scott a Zooey stále spolu?

Vířivý románek Zooey Deschanel a Jonathana Scotta dosáhl nového milníku. Kamenec "New Girl" (41) a hvězda HGTV (43) oslavili ve středu své druhé výročí sladkými poctami na Instagramu, které si navzájem věnovali. „ 2 let a stále mám nejraději,“popisoval Deschanel k selfie se Scottem.

Doporučuje: