Logo cs.boatexistence.com

Kdo byla joan murphy na srdci?

Obsah:

Kdo byla joan murphy na srdci?
Kdo byla joan murphy na srdci?

Video: Kdo byla joan murphy na srdci?

Video: Kdo byla joan murphy na srdci?
Video: Abandoned 1700s Fairy Tale Castle ~ Owner Died in a Car Crash! 2024, Smět
Anonim

O: Jedna epizoda byla věnována Joan Murphyové. Kdo byla Joan Murphyová? A: Maminka režiséra Rona Murphyho, která nedávno zemřela.

Komu je Heartland zasvěcen?

Heartland sezóna 12 vzdává hold Dr Mona Mulligan Těsně před koncem se objevily titulky v první epizodě série 12 s názvem Dare to Dream, Heartland made dojemná pocta. Zpráva, která se objevila na obrazovce, prostě zněla: „Věnováno památce doktorky Mony Mulliganové.“

Kde byl obsazen Heartland?

Heartland se natáčí na skutečném ranči v Millarville, Alberta, Kanada. V roce 1928 se Roy Foster a jeho rodina přestěhovali na pozemek, kde chovali dobytek.

Rozvedli se Ty a Amy?

Tato dějová linie začala v Heartland 8 sezóně a táhla se celou 9. sezónou, kdy se vypořádali s rozchodem, řekli o tom svým dcerám a nakonec se rozhodli rozvést. … oficiálně potvrdilo, že jsou ve skutečnosti nyní rozvedeni.

Vdá si Lou Mitche na Heartland?

Poprvé se provdala za Petera a měla s ním dvě dcery, Katie a Georgie – která byla adoptovaná. Později se pár rozvedl a Lou začala chodit s Mitchem. Zatímco jsme očekávali, že se Heartland Lou a Mitch vezmou, na konci 14. sezóny se pár rozešel kvůli Louovým trvalým citům k Peterovi.

Doporučuje: