Logo cs.boatexistence.com

Byl spoušť u vikáře dibleyho?

Obsah:

Byl spoušť u vikáře dibleyho?
Byl spoušť u vikáře dibleyho?

Video: Byl spoušť u vikáře dibleyho?

Video: Byl spoušť u vikáře dibleyho?
Video: Your Week as Told by Geraldine | The Vicar of Dibley 2024, Smět
Anonim

Roger Lloyd-Pack (8. února 1944 – 15. ledna 2014) byl anglický herec. Nejvíce se proslavil hraním Triggera ve filmu Only Fools and Horses v letech 1981 až 2003 a Owena Newitta ve filmu The Vicar of Dibley od roku 1994 do roku 2007.

Kolik epizod bylo Trigger in Only Fools and Horses?

Ze všech 63 epizod Only Fools and Horses se ve většině objevuje Trigger. Ale proč se mu říkalo Trigger, když se jeho postava jmenuje Colin Ball? V jedné rané epizodě Rodney položil stejnou otázku Del.

Proč se Trigger nazývá Trigger in Only Fools and Horses?

Trigger chodil do školy s Del, Boycie, Denzel Tulser, Roy Slater a Jumbo Mills. Díky svému účesu později získal přezdívku „Trigger“, protože díky jeho účesu vypadal jako kůň.

Kdy zemřel Trigger from Only Fools and Horses?

Trigger byl napsán tak, aby se objevil v roce 2014 ve skice Only Fools and Horses pro Sport Relief, ale Lloyd-Pack zemřel 15. ledna 2014 na rakovinu slinivky.

Kdo zemřel ve hře Only Fools and Horses?

John Challis, který hrál Boycieho v dlouhotrvajícím britském sitcomu Only Fools And Horses, zemřel ve věku 79 let na rakovinu, potvrdila jeho rodina. Jeho rodina v prohlášení uvedla, že zemřel „klidně ve spánku po dlouhém boji s rakovinou“.

Doporučuje: