Logo cs.boatexistence.com

Dostane se Connie z jeskyně?

Obsah:

Dostane se Connie z jeskyně?
Dostane se Connie z jeskyně?

Video: Dostane se Connie z jeskyně?

Video: Dostane se Connie z jeskyně?
Video: Lidé využívají zombie k útoku na ty, kteří přežili zombie apokalypsu TWD S10 část 2 2024, Smět
Anonim

Sotva se z toho dostali živí, Connie a Virgil jsou zachráněni včasným příjezdem Carol, Magny, Rosity a Kelly. … Ona a Connie se mohly pohybovat mezi Alfovým stádem, ale se oddělily, když byly ještě pod zemí.

Přežije Connie jeskyni?

V epizodě „Squeeze“jsou Connie a Magna uvězněni v jeskyni, když výbuch dynamitu zhroutil východ. … Nicméně se rozešli a Magna neví, jestli Connie přežila nebo ne V epizodě „A Certain Doom“najde Virgil vyčerpanou, ale stále živou Connie poblíž Oceanside.

Jak se Connie dostala z jeskyně?

"Projděte se s námi" Poté, co je Magna shledána naživu, odhalí, že ona a Connie se maskovaly ve stádě Whisperer a opustily jeskyni po boku chodců. Oba byli však odděleni, když se mezi ně dostali nějací chodci.

Je Connie v sezóně 11 The Walking Dead?

To je scéna, kterou jsme viděli ve všech těch epizodách, kdy jsme škádlili případný návrat této postavy v sezóně 11. Ona a Virgil spolu na krátkou dobu cestovali a spojili se kvůli jejich společnému přátelství s Michonne. Ale pak Connie nabyla zvláštního pocitu, že je sledují v lese, když táboří.

Je Kelly na TWD neslyšící?

Connie byla zcela hluchá kvůli genetické poruše, ke které Kelly také měla a byla částečně hluchá. Rodina se naučila ASL komunikovat mezi sebou.

Doporučuje: