Logo cs.boatexistence.com

Uměl by danny kaye hrát na trubku?

Obsah:

Uměl by danny kaye hrát na trubku?
Uměl by danny kaye hrát na trubku?

Video: Uměl by danny kaye hrát na trubku?

Video: Uměl by danny kaye hrát na trubku?
Video: John Denver Having Fun with Danny Kaye 2024, Smět
Anonim

Jak je uvedeno v titulcích na obrazovce, Nichols sám hrál sóla na kornet a trubku, která ve filmu zazní. Herec Danny Kaye strávil několik měsíců učením se hrát na kornet, aby byl schopen napodobit Nicholsův prstoklad.

Hrál Danny Kaye na trubku?

(1958) Danny Kaye hraje na trumpetu na pódiu s kapelou - scéna z " The Five Pennies"., 1958. Dena Pictures Incorporated.

Hrál Danny Kaye na trubku za pět haléřů?

Zatímco Danny Kaye tvrdě pracoval na tom, aby byl schopen přesně napodobit hrací kornout (cvičil měsíce, když se učil prstoklad na nástroj), všechny mu poskytl skutečný Red Nichols z kornetu hrajícího pro Kaye v tomto filmu.

Je The Five Pennies skutečný příběh?

Hollywoodský film The Five Pennies z roku 1959, filmová biografie Reda Nicholse, v hlavní roli s Dannym Kayem jako Red Nichols, byl volně založen na Nicholsově životě a kariéře Nichols hrál svého vlastního díly kornoutu pro film a krátce se objevil jako jeden z "Clicquot Club Eskymáků" na obrazovce.

Kdo je ta malá holčička v The Five Pennies?

Susan Gordon, která jako dětská herečka zpívala s Dannym Kayem a Louisem Armstrongem v roce 1959 The Five Pennies a hrála v nezapomenutelné epizodě televizního seriálu The Twilight Zone, zemřela v prosinci.

Doporučuje: