Šel Vinny na snookiho svatbu?

Obsah:

Šel Vinny na snookiho svatbu?
Šel Vinny na snookiho svatbu?

Video: Šel Vinny na snookiho svatbu?

Video: Šel Vinny na snookiho svatbu?
Video: Скандальная Альбина_Рассказ_Слушать 2024, Říjen
Anonim

Exkluzivní Pauly D z Jersey Shore a Vinny Guadagnino říkají, že jsou ' Není pozváni' na svatbu Sammi Giancoly.

Zúčastnil se Vinny Snookiho svatby?

Vinny Guadagnino a Pauly DelVecchio potvrzují, že nejsou pozváni na svatbu Sammi 'Sweetheart' Giancola. …V dubnu 2019 Guadagnino vysvětlil Us Weekly, jak on a jeho spoluhráči z Jersey Shore mluví s Giancolou pouze tehdy, když se stane „velká životní událost“.

Kdo z Jersey Shore šel na Snookiho svatbu?

Jersey Shore: Strýček Nino a Snooki, Sammi panenky se zúčastní předělání svatby Angeliny. Repríza svatby Angeliny Pivarnickové a Chrise Larangeiry ve čtvrtek 18. února v epizodě “Jersey Shore Family Vacation” měla dva zajímavé hosty. Panenky Nicole „Snooki“Polizzi a Sammi „Sweetheart“Giancola v životní velikosti.

Proč nebyl manžel Snooki na Mikeově svatbě?

Pokračoval a řekl, že je zaneprázdněn svou prací a plně podporuje Nicole, aby byla v pořadu. Rozhodnutí byly jen jeho priority a úroveň pohodlí v televizi. A od té doby se v pořadu neobjevil.

Co říkal Vinny o Angelině svatbě?

“ Na této svatbě je se mnou a Angelinou více romantických chvil než s ní a jejím manželem jsfamilyvacation,“řekl Vinny. Nikdo neočekával, že se ti dva spojí poté, co jejich vztah začal hádkami a nenávistí. A když se poprvé políbili, byli všichni v šoku.

Doporučuje: