Logo cs.boatexistence.com

Jsou ethan a amber stále spolu?

Obsah:

Jsou ethan a amber stále spolu?
Jsou ethan a amber stále spolu?

Video: Jsou ethan a amber stále spolu?

Video: Jsou ethan a amber stále spolu?
Video: Stale spolu 2024, Červenec
Anonim

nejenže zůstali spolu poté, co se dostali do show, ale pokračovali v svatbě a založení rodiny. … Ale Amber a Ethan nám dokázali, že se mýlíme, protože se nejen vzali, ale jsou stále spolu.

Jsou Amber a Ethan v roce 2020 stále spolu?

Zábavný fakt: Ethan a Amber jsou nejdéle trvající pár v Are You the One? Dějiny! Od roku 2020 jsou stále šťastně ženatí a mají dvě krásné dcery. Navíc nikdy nepromeškají příležitost, aby se rozplývali jeden přes druhého a svou rodinu na sociálních sítích.

Jsou Amber a Ethan z Are You the One Season 1 stále spolu?

1. sezóna, fandili jste Amber a Ethanovi stejně jako já, pak máte štěstí. Jen tito dva jsou dnes stále spolu! Ve skutečnosti jsou manželé a mají dvě děti a Amber dnes vystupuje jako Amber Lee Diamond.

Jak dlouho jsou Ethan a Amber spolu?

Nedávno Ethan Diamond zveřejnil na svém Instagramu úžasný obrázek své manželky Amber Lee Diamond, oslavující sedm let jejich vztahu. Pár se uvázal v roce 2014 a nyní má dvě dcery. Obě jejich instagramové kliky jsou plné úžasných obrázků páru a jejich rozkošných dcer.

Jsou Shanley a Chris T stále spolu v roce 2020?

Jsou Chris a Shanley stále spolu? Bohužel no. Podle Instagramu žije Shanley svůj nejlepší život v Los Angeles s přítelem Cameronem Porrasem.

Doporučuje: