Logo cs.boatexistence.com

Dokázal doktor podivný porazit thanose?

Obsah:

Dokázal doktor podivný porazit thanose?
Dokázal doktor podivný porazit thanose?

Video: Dokázal doktor podivný porazit thanose?

Video: Dokázal doktor podivný porazit thanose?
Video: Origin Doctora Dooma vysvětlen + Co by se stalo kdyby vyhrál Secret Wars 2024, Smět
Anonim

Marvel navrhuje Doctor Strange by mohl porazit Thanose (ale pouze v případě, že je zlý) Doctor Strange nebyl dost silný, aby porazil Thanose v Avengers: Infinity War, ale mohl kdyby se vydal mnohem temnější cestou.

Kdo je silnější Doctor Strange nebo Thanos?

Doctor Strange je Sorcerer Supreme a Master of the Mystic Arts. I když není tak mocný jako The Ancient One, určitě dokáže obstát proti bytosti, jako je Thanos. … Bez Gauntlet by to ani nebyla otázka, ale i s ní jsou Strangeovy síly mimo Thanosovy.

Jak Thanos porazil Dr Strange?

Všichni fanoušci MCU si pamatují slavnou bitvu mezi Doctorem Strangem a Thanosem během Infinity War. Díky Strangeovi, který vlastnil Oko Agamotta a Časový kámen, se stal dostatečně mocným, aby mohl bojovat proti Thanosovi, aniž by byl rozdrcen.

Dokáže doktor Strange porazit Thanose pomocí Time Stone?

Obsahuje spoilery pro Avengers: Mech Strike 4! Marvel potvrzuje, že Doctor Strange mohl Thanose snadno zastavit použitím strašné techniky manipulace s časem.

Může Strange porazit Thora?

V překvapivém osobním boji by Thor zdecimoval Doctora Strange svou brutální silou a odolností. Nicméně vzhledem k času na přípravu má Strange prostě v kouzelném rukávu příliš mnoho triků a těžko by ho někdo porazil, dokonce i Thor v jeho nejsilnější formě

Doporučuje: