Logo cs.boatexistence.com

Byla narcissa zmijozel?

Obsah:

Byla narcissa zmijozel?
Byla narcissa zmijozel?

Video: Byla narcissa zmijozel?

Video: Byla narcissa zmijozel?
Video: cnиздuла кольцо у сына #нарцисса #малфой #драко #люциус #слизерин #narcissamalfoy #malfoy #slytherin 2024, Smět
Anonim

Narcissa Blacková byla nejmladší dcerou Cygnus a Druelly Blackových (rozené Rosier), narozená v roce 1955 v aristokratickém rodu Blacků. … Narcissa byla vzdělávána na Bradavické škole čar a kouzel od cca. 1966-1973. Seřazena do Zmijozelský dům, potkala svého budoucího manžela Luciuse Malfoye, když byla v Bradavicích.

Proč Narcissa říká Harrymu Dracovi?

Matka Draca Malfoye Narcissa byla chladná, mazaná a oddaná Temnému pánovi Ale byla také matkou, což znamenalo, že byla ochotná riskovat všechno, aby se ujistila, že její syn bezpečný. Když Harry podruhé přežil Voldemortovu vražednou kletbu, Narcissa předstírala, že je mrtvý, aby se mohla dostat k Dracovi.

Proč má Narcissa blond vlasy?

Ve filmech se však stylisté rozhodli, že bude mít částečně černé vlasy, aby reprezentovala její spojení s rodinou Blacků a její starší sestrou Bellatrix, zatímco její blond vlasy by ji jasně označily za Malfoy.

Je Bellatrix Zmijozel nebo Nebelvír?

Byla starší sestrou Andromedy a Narcissy Blackových. Bellatrix navštěvovala Bradavickou školu čar a kouzel a byla Zařazena do Zmijozelského domu, patronkou následovaná svými sestrami.

Byla Narcissa Smrtijed?

I když tyto názory byly vždy v rozporu s tím, v co věřili Harry a jeho přátelé, Narcissa byla součástí Voldemortova doprovodu během posledních měsíců Temného pána. Ačkoli nikdy nebyla Smrtijedka Nicméně, pokud šlo o Harryho, určitě šla v Luciusových stopách.

Doporučuje: