Logo cs.boatexistence.com

Kdo je ricky ariana grande?

Obsah:

Kdo je ricky ariana grande?
Kdo je ricky ariana grande?

Video: Kdo je ricky ariana grande?

Video: Kdo je ricky ariana grande?
Video: Ariana Grande - 7 rings (Official Video) 2024, Smět
Anonim

Ricky Alvarez potkal Arianu Grande, když byl jejím záložním tanečníkem v dubnu 2014. Oba potvrdili svůj vztah v létě 2015, když se líbali na pódiu na festivalu PRIDE a oznámili svůj rozejít se na Twitteru v červenci 2016.

Kdo je Ricky, o kterém Ariana Grande mluví?

Ricardo "Ricky" Alvarez (narozen 13. července 1992) je americký tanečník a fotograf. Je to také bývalý přítel Ariany Grande.

Kdo je Ricky v písni Ariana Grande?

Romantická historie Ariany Grande je dobře zdokumentovaná. Před lety byla spojována s Ricky Alvarez, jedním z jejích tanečníků. Začali spolu chodit v roce 2015, což bylo potvrzeno uprostřed skandálu „donut-gate“před pěti lety.

Co se stalo mezi Rickym a Arianou?

Ariana Grande a Ricky Alvarez se po 1 roce spolu rozešli Ariana Grande má nějaký čas, aby se „soustředila“na sebe – ona a její přítel, tanečník Ricky Alvarez, rozdělit se, potvrzuje PEOPLE. … Grande však krátce pohovořila o jejich románku pro svůj květnový titulní příběh Billboard. Jsme šťastní. Jsem velmi šťastná dívka.

Je Ariana stále kamarádka s Rickym?

Přestože po léta zůstali přáteli, Ricky Alvarez byl stále jednou z múz Ariany Grande pro její hitový singl „thank u, next“, který vyšel v listopadu.

Doporučuje: