Logo cs.boatexistence.com

Co znamená cyanin?

Obsah:

Co znamená cyanin?
Co znamená cyanin?

Video: Co znamená cyanin?

Video: Co znamená cyanin?
Video: Find Rainbow Friends Morphs (Cyan Update) Roblox- Rainbow Cyan 2024, Smět
Anonim

: jakékoli z různých barviv používaných zejména ke zvýšení citlivosti fotografického filmu na světlo ze zelené, žluté, červené a infračervené oblasti spektra.

K čemu se cyanin používá?

Cyaninová barviva se používají k označení proteinů, protilátek, peptidů, sond nukleových kyselin a jakýchkoli jiných biomolekul, které se používají v různých technikách fluorescenční detekce: Průtoková cytometrie, Mikroskopie (hlavně viditelný rozsah, ale také UV, IR), Testy na mikrotitračních destičkách, Microarrays, stejně jako "světelné sondy" a v …

Jakou barvu má cyanin?

V roce 1873 bylo zjištěno, že cyanin, modré barvivo objevené v roce 1856, způsobilo, že emulze je citlivá na širší rozsah viditelně barevného světla. Od té doby byla vyvinuta související barviva, která senzibilizují emulze na všechny viditelné vlnové délky a na některé v infračervené oblasti.

Co znamená lyncean?

lyncean. / (lɪnˈsiːən) / přídavné jméno. z nebo připomínající rysa . vzácné s bystrým zrakem.

Co je barvivo Cye?

Kyaninová barviva vznikají tam, kde jsou dva atomy dusíku spojeny polymethinovým řetězcem (Ernst et al., 1989) [1]. Oba atomy dusíku jsou nezávisle součástí heteroaromatické skupiny, jako je pyrrol, imidazol, thiazol, pyridin, chinolin, indol, benzothiazol atd.

Doporučuje: