Logo cs.boatexistence.com

Co stojí laurie greiner?

Obsah:

Co stojí laurie greiner?
Co stojí laurie greiner?

Video: Co stojí laurie greiner?

Video: Co stojí laurie greiner?
Video: Lori Greiner Hits the Billion Dollar Mark - Shark Tank 2024, Červenec
Anonim

Lori Greiner, 150 milionů $ čisté jmění.

Kolik stojí Laura z akvária se žraloky?

Od roku 2021 se čisté jmění Lori Greiner odhaduje na zhruba 150 milionů $ Lori Greiner je americká podnikatelka, investorka a televizní osobnost z Chicaga. Greiner je většinou známý jako člen obsazení reality show 'Shark Tank' a byl nazýván jedním z nejplodnějších investorů všech dob.

Jak Lori na Shark Tank zbohatla?

Velký zlom v podnikání společnosti Greiner přinesl prodej skladování šperků V 90. letech minulého století vynalezla plastovou krabičku na uložení náušnic. Organizátor náušnic se stal obrovským hitem a Greinerové vydělal její první milion. Greiner prodával produkt na JCPenney, Home Shopping Network a dalších kanálech.

Kolik z Scrub Daddy Lori vlastní?

Podle webových stránek společnosti byla společnost Scrub Daddy, Inc. založena v roce 2012 s místním marketingem. V epizodě Shark Tank, která se původně vysílala v říjnu 2012, uzavřela Lori Greiner 20% akciový podíl s Krausem za 200 000 $.

Dostávají žraloci peníze na Shark Tank?

Kolik vydělává na Shark Tank?. Nicméně hlavní panel je placen jako členové obsazení, bez spojení s jakýmikoli dohodami, které v pořadu dělají. V roce 2016 se odhadovalo, že Greiner a herci Barbara Corcoran a Daymond John dostali zaplaceno nejméně 50 000 USD za epizodu (nebo 1,2 milionu USD ročně).

Doporučuje: