Logo cs.boatexistence.com

Mohou nitwits získat práci v minecraftu?

Obsah:

Mohou nitwits získat práci v minecraftu?
Mohou nitwits získat práci v minecraftu?

Video: Mohou nitwits získat práci v minecraftu?

Video: Mohou nitwits získat práci v minecraftu?
Video: Employing Nitwits - Minecraft Bedrock -WORKING 1.18 2024, Smět
Anonim

Nitwits nemohou získat zaměstnání. Nezaměstnaní vesničané si vyžádají nové pracovní bloky a stanou se tímto povoláním. Zatímco jsou vesničané nezaměstnaní, nebudou obchodovat a budou se hodně toulat a hledat pracovní blok, takže se chovají trochu jako hlupáci, ale nejsou hlupáci.

Co děláte s blbci?

Mohli byste je dát například na železnou farmu nebo k chovateli vesničanů. Pokud je chcete zabít, aniž by na vás golemové šli agro, použijte lávu nebo je spusťte hlubokou dírou, nebo je pusťte do díry s lávou na dně, nebo je pusťte do díry a nasypte do ní štěrk… dostanete nápad.

Dokážou hloupí změnit profesi?

Chcete-li změnit práci vesničana, vše, co musíte udělat, je zničit blok na pracovišti, který aktuálně používá jako svou profesi. … Nitwits si v Minecraftu nemohou nechat změnit povolání, takže pokud na ně narazíte, ušetřete si čas a jděte dál.

Jsou hlupáci užiteční v Minecraftu?

Co jsou Nitwits v Minecraftu? Nitwits jsou v podstatě dav, který je z davů nejneužitečnější. Nemohou být přiřazeni k práci, protože nemají profesi.

Mohou hloupí vesničané pracovat?

Vesničan si zachovává povolání, které měl jako zombie, pokud nějaké měl, než se proměnil v zombie vesničana. … Vesničan může být také blbec, protože to hra počítá jako „profesi“, ale blbý vesničan stále nemůže pracovat.

Doporučuje: