Logo cs.boatexistence.com

Zničila godzilla uss lawton?

Obsah:

Zničila godzilla uss lawton?
Zničila godzilla uss lawton?

Video: Zničila godzilla uss lawton?

Video: Zničila godzilla uss lawton?
Video: Godzilla zničila město 2024, Červenec
Anonim

Případ v Lawtonu. Godzilla však ukázala, že jak v Godzille (2014), tak v Godzilla: King Of The Monsters nemá zájem útočit na lidi. … Takže o Godzille jako postavě bylo ještě mnoho neznámých, když byl Kong: Ostrov lebek vydán, což naznačuje, že to byla Godzilla, kdo potopil U. S. S. Lawton

Co se stalo s USS Lawton?

Bylo napadeno mořskou příšerou, s největší pravděpodobností Godzilla. Randa byl jediným, kdo přežil útok, ale jak přežil, není známo, ale vláda USA v té době nesprávně označila válku za důvod potopení lodi, místo aby zjistila skutečný důvod.

Co napadlo loď Billa Randy?

V roce 1943 Randa sloužila na palubě U. S. S. Lawtona, když na něj zaútočilo obří monstrum, takže byl jediným přeživším. Začal být posedlý dokazováním existence monster poté, co americká vláda incident zakryla.

Byla USS Lawton skutečná loď?

Vyřazena z provozu 31. října 1899, Badger byla 7. dubna 1900 převedena na ministerstvo války, kde byla přejmenována na Lawton a používána jako armádní transport.

Co se stalo Randě v Kong: Skull Island?

Při fotografování u hrobu Kongových rodičů Randa byla pohlcena Skullcrawlerem a jeho fotoaparát nadále blikal v břiše, zatímco pronásledoval zbytek posádky.

Doporučuje: