Logo cs.boatexistence.com

Je lannan eacott ve filmu?

Obsah:

Je lannan eacott ve filmu?
Je lannan eacott ve filmu?

Video: Je lannan eacott ve filmu?

Video: Je lannan eacott ve filmu?
Video: When She Loyal with 4 Boyfriends 😂 2024, Smět
Anonim

V říjnu 2019 bylo oznámeno, že Eacott se objeví jako on sám ve filmu 2021 Free Guy spolu se streamery Ninja a Jacksepticeye.

Hrál LazarBeam ve filmu?

YouTube streamer LazarBeam má krátké, ale zásadní cameo v nové sci-fi akci komedie Free Guy, filmu, který je založen na online herním světě.

Kdo je Lannan eacott in free guy?

Lannan Eacott aka LazarBeam na YouTube debutoval rolí v příběhu „Free Guy“. Děj filmu se ponoří do vnitřních životů nehráčských postav (NPC). Děj hraje Ryana Reynoldse jako Guye, který pracuje jako pokladník v místní bance se svým přítelem Buddym, hlídačem pobočky.

Je LazarBeam australský?

Lannan Neville Eacott (narozen 14. prosince 1994), známější pod svým online aliasem LazarBeam, je australský YouTuber, profesionální hráč a internetová osobnost, známý především díky své videohře videa s komentáři, „komediální riffy“a memy.

Je film LazarBeam v Deadpoolovi?

Ryan Reynolds bude hrát v novém filmu s názvem Free Guy, který bude zahrnovat portréty od Tylera „Ninja“Blevinse, Seana „Jacksepticeye“McLoughlina a Lannana „LazarBeam“Eacotta. … Jacksepticeye již dříve spolupracoval s Ryanem Reynoldsem a hrál Deadpoola s hercem na jeho kanálu YouTube.

Doporučuje: