Logo cs.boatexistence.com

Vyhrála žokejka derby v Kentucky?

Obsah:

Vyhrála žokejka derby v Kentucky?
Vyhrála žokejka derby v Kentucky?

Video: Vyhrála žokejka derby v Kentucky?

Video: Vyhrála žokejka derby v Kentucky?
Video: Mage ROARS down the final stretch to win the 149th Kentucky Derby🏇🌹 2024, Smět
Anonim

Od roku 2015 žádná trenérka ani žokejka nevyhrála Kentucky Derby. … Šest žen jelo ve slavném "Run for the Roses": Diane Crump, Patti Cooksey, Andrea Seefeldt, Julie Krone, Rosemary Homeister a Rosie Napravnik.

Kdo byla první žokejkou, která jela v Kentucky Derby?

V roce 1970 se Diane Crump stala první ženou žokejkou, která soutěžila v Kentucky Derby poté, co už byla známá jako první žena, která jela v povoleném dostihu. V Derby jela na koni jménem Fathom a umístila se na 15. místě.

Kolik žen vyhrálo Kentucky Derby?

Winning Colors ( 1988), Genuine Risk (1980) a Regret (1915) jsou jediné klisničky, které vyhrály Kentucky Derby. Každý závodil proti mužům před běháním v Kentucky Derby. Winning Colors a Genuine Risk jsou jediné dvě klisničky, které soutěží ve všech třech závodech Triple Crown.

Kdo je žokejkou v Kentucky Derby?

Kentucky Derby je sobota a je to sezóna The Triple Crown, což znamená, že zraky světa se upírají na koňské dostihy a nejlepší světové žokeje. V průběhu let to zahrnovalo Julie Krone. Pokud neznáte její jméno, měli byste.

Může ženský kůň běhat v Kentucky Derby?

Ženy, neboli fillies, přiběhly a vyhrály Kentucky Derby, i když se o to nikdo nepokusil od doby, kdy vstoupil v platnost současný bodový systém. Vyžaduje to, aby klisny závodily se samci před Kentucky Derby. Mezi 40 ženami, které kandidovaly, vyhrály Derby Regret (1915), Genuine Risk (1980) a Winning Colors (1988).

Doporučuje: