Logo cs.boatexistence.com

Kdo je irv v hřebeni pily na železo?

Obsah:

Kdo je irv v hřebeni pily na železo?
Kdo je irv v hřebeni pily na železo?

Video: Kdo je irv v hřebeni pily na železo?

Video: Kdo je irv v hřebeni pily na železo?
Video: PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M/V 2024, Duben
Anonim

Hacksaw Ridge (2016) - Ori Pfeffer jako Irv Schecter - IMDb.

Byl seržant Howell skutečný?

Seržant Howell (Vince Vaughn) byl skutečný voják, který tlačil na Desmondovo propuštění a řekl mu, aby před slyšením v Sekci 8 odevzdal svou lékárničku, čímž naznačoval, že Desmond byl hotový jako zdravotník.

Byl Tom Hanks v Hacksaw Ridge?

Často spadá mezi Dosse a něj. Není to výkon, který bych odměnil, vezmeme-li v úvahu, že Tom Hanks (Sully) a Joel Edgerton (Loving) zůstali navenek a dívali se dovnitř. Film je také zatížen úplným špatným obsazením Vince Vaughna jako seržanta Howella.

Kdo hrál hlavní roli v Hacksaw Ridge?

Blahopřejeme Andrewu Garfieldovi k nominaci na Oscara v hlavní roli za roli Desmonda Dosse ve filmu Hacksaw Ridge! Blahopřejeme Andrewu Garfieldovi k nominaci na Oscara za herce v hlavní roli za ztvárnění Desmonda Dosse ve filmu Hacksaw Ridge!

Je film Hacksaw Ridge historicky přesný?

Hacksaw Ridge je založen na skutečném příběhu Pfc Desmonda Dosse, odpůrce z důvodu svědomí, který se přesto rozhodl narukovat do 2. světové války a sloužit jako armádní zdravotník. … Díky své odvaze byl Doss nakonec oceněn Medailí cti a stal se prvním odpůrcem z důvodu svědomí, který byl odměněn za statečnost na bitevním poli.

Doporučuje: