Logo cs.boatexistence.com

Kdo uhýbá v zámku a klíči?

Obsah:

Kdo uhýbá v zámku a klíči?
Kdo uhýbá v zámku a klíči?

Video: Kdo uhýbá v zámku a klíči?

Video: Kdo uhýbá v zámku a klíči?
Video: Jak otevřít zamčené auto, když si zabouchnete klíče uvnitř 2024, Smět
Anonim

Dodge je hlavním protivníkem grafických románů Locke & Key. Je to démonická bytost z druhé strany Černých dveří. Jeho pravé jméno je stále neznámé (předpokládá se, že je spíše esoterické), i když se neustále označuje jako „Legie“.

Je Ellie Dodge v Locke and Key?

Byla to Ellie, převlečená za „Dodge“, která byla uražena ve vchodu do Key House a vržena do Black Door. Takže je Ellie mrtvá? V tuto chvíli to není jasné a její příběh se v komiksech odehrává velmi odlišně, takže nám to moc nedává možnost pokračovat. … V komiksu se nikdy neobjevují

Je Gabe Dodge v Locke and Key?

V tomto exkluzivním prvním pohledu na druhou řadu Locke & Key je Dodge/Gabe (hraje Griffin Gluck) připraven dokončit to, co začalo v Keyhouse Manor.

Proč byl Dodge ve studni Locke and Key?

"Dodge" je přezdívka, kterou dala Lucasovi Ellie - dva přátelé Rendella Locka - protože Lucas byl dobrý v uhýbání v hokeji. To znamená, že Dodge ve skutečnosti není žena, kterou hraje Laysla De Oliveira, ale ve skutečnosti je to Lucas, kterého hraje Felix Mallard.

Kdo je echo Dodge v Locke and Key?

Spoilery pro konec 1. sezóny Locke & Key od Netflixu za tímto bodem! Opravdu! Pokud jste fanouškem komiksů, na kterých je Netflix's Locke & Key založen, věděli jste, že když jste vstoupili do show, dáma ve studni, alias the echo, aka Dodge, se jmenuje jinak: Lucas Caravaggio

Doporučuje: