Logo cs.boatexistence.com

Stane se poloostrov mornington regionálním?

Obsah:

Stane se poloostrov mornington regionálním?
Stane se poloostrov mornington regionálním?

Video: Stane se poloostrov mornington regionálním?

Video: Stane se poloostrov mornington regionálním?
Video: Winery Tour of Mornington Peninsula Region 2024, Duben
Anonim

Populace Morningtonského poloostrova je přibližně 165 000, takže podle definice je ABS považován za regionální SA4 … CfMP v současné době provádí průzkum místních problémů, a ze 125 dosavadních odpovědí 92 % podporuje tlak na to, aby se poloostrov Mornington stal regionálním.

Je poloostrov Mornington považován za regionální Victoria?

V rámci našeho realistického plánu se viktoriánské liberální státní příslušníci domnívají, že poloostrov Mornington a údolí Yarra by také měly být považovány za „ regionální Victoria“pro účely zmírnění omezení. Poloostrov Bellarine je považován za regionální Victoria.

Je poloostrov Mornington regionální nebo metropolitní?

PENÍZE a plánování stojí za nejnovějšími motivacemi k přehodnocení stavu poloostrova Mornington. Tento poloostrov, oficiálně označený jako část metropolitního Melbourne, je považován za regionální, pokud jde o některé služby, jako je požární ochrana od Country Fire Authority.

Je poloostrov Mornington venkovský?

Mornington Peninsula Shire je městská a venkovská oblast s rekreačními městy, turistickým rozvojem a některými obchodními, průmyslovými a přístavními oblastmi. Shire je jednou z hlavních oblastí dovolené a odchodu do důchodu v Melbourne. … Velká část venkova se využívá pro farmy, sady a tržní zahrady.

Jaká předměstí jsou považována za regionální Victoria?

10 oblastních městských oblastí místní správy je Ballarat, Greater Bendigo, Greater Geelong, Greater Shepparton, Horsham, Latrobe, Mildura, Wangaratta, Warrnambool a Wodonga.

Doporučuje: