Logo cs.boatexistence.com

Byli mandaloriani a jediové nepřátelé?

Obsah:

Byli mandaloriani a jediové nepřátelé?
Byli mandaloriani a jediové nepřátelé?

Video: Byli mandaloriani a jediové nepřátelé?

Video: Byli mandaloriani a jediové nepřátelé?
Video: Why The Mandalorians and Jedi HATED Each Other for Generations - Star Wars Explained 2024, Smět
Anonim

Jak bylo diskutováno v poslední epizodě The Mandalorian, Jediové a Mandaloriani byli tradiční nepřátelé … Mandaloriani později ukradli zbraň z chrámu Jedi, když se začala stará republika rozpadat se. Darksaber se stal důležitým symbolem mezi Mandalore.

Proč byli Mandaloriani a Jedisové nepřátelé?

Série konfliktů vedených mezi Mandaloriany a Řádem Jedi, Mandaloriansko-Jediská válka viděla pokrok mandalorianské technologie, když se srazila s Jediem ovládajícím Sílu, jehož schopnosti, kterým nerozuměli. … Podle legendy Mandalore Veliký svedl řadu bitev proti Jediům.

Nenáviděl Mandalorian Jedi?

Mandaloriani a Jediové mají pestrou minulost plnou válek a nenávisti, kterou lze vysledovat v celé sáze Star Wars. Skutečnost, že Mandaloriani nenávidí Jedi, je ve světě Star Wars všeobecně známá skutečnost.

Mohou být Mandaloriani Jedisové?

Může být Mandalorian Jedi? Krátká odpověď, ve skutečnosti, je ano … Postava Tarre Vizsla je příkladem Mandaloriana citlivého na Sílu. Podle legendy byl prvním Mandalorianem, který byl kdy uveden do řádu Jedi, a věří se, že vytvořil Darksaber.

Byl Jango Fett Mandalorian?

Ve svém řetězovém kódu potvrdil, že jeho otec byl Mandalorian, protože byl adoptován jako nalezenec (stejně jako Din Djarin). Jeho otec bojoval v Mandalorianských občanských válkách a sám Jango nosil ikonickou zbroj, než byla předána Bobovi. Takže nakonec, Boba Fett i Jango Fett jsou Mandaloriani.

Doporučuje: