Logo cs.boatexistence.com

Kde se nacházejí šperky z angary?

Obsah:

Kde se nacházejí šperky z angary?
Kde se nacházejí šperky z angary?

Video: Kde se nacházejí šperky z angary?

Video: Kde se nacházejí šperky z angary?
Video: JIKOOK / What really happened? JK is angry! Difference in Jungkook's behavior with Jimin and others 2024, Smět
Anonim

Dnes má Angara ústředí v Los Angeles, přičemž její primární zákaznická základna se nachází v USA. Angara má partnerství se značkami včetně Harvardské univerzity a Natori a nedávno spustila své webové stránky pro Austrálii, Británii a Kanadu. Výrobní závody společnosti Angara na výrobu šperků fungují v LA, Džajpuru a Bangkoku.

Je Angara renomovaná společnost?

Hodnocení a recenze: Angara je akreditována od roku 2009 a drží si hodnocení A+ od Better Business Bureau s průměrným hodnocením 5 hvězdičkami z celkem 54 zákaznických recenzí. … Existuje devět stížností na BBB pro Angara.

Je Angara australská?

Angara Australia – zásnubní prsteny, snubní prsteny a šperky z drahých kamenů.

Je Angara v Thajsku?

V roce 2005 Angara, která dříve pracovala jako distributor diamantů a drahokamů pro jiné značky, vstoupila na výsluní prodejem vlastních drahokamů a diamantových šperků. … Jejich šperky jsou vyrobeny v LA, Indii a Thajsku.

Je Angara certifikována GIA?

Certifikace GIA potvrzuje pravost a kvalitu drahokamu. V Angaře vám nabízíme řadu drahokamů a polodrahokamů s certifikací GIA v nádherných designech. …Máme prsteny, přívěsky a náušnice v solitaire, svatozář a dalších zajímavých stylech.

Doporučuje: