Logo cs.boatexistence.com

S kým je lavon hayes vdaná?

Obsah:

S kým je lavon hayes vdaná?
S kým je lavon hayes vdaná?

Video: S kým je lavon hayes vdaná?

Video: S kým je lavon hayes vdaná?
Video: Kevin Gates "Not The Only One" (WSHH Exclusive - Official Music Video) 2024, Duben
Anonim

“Hart of Dixie” hvězda Cress Williams se uvázala s přítelkyní Kristen Torrianni. Herec (42), který v seriálu CW hraje milovanou fotbalovou hvězdu, ze které se stal starosta Bluebell Lavon Hayes, se s herečkou oženil 21. května na ostrově Kauai a v sobotu měl formální svatební hostinu v Los Angeles, podle jeho zástupce..

Vdává se Lavon Hayes na Hart of Dixie?

Lemon Breeland-Hayes je energická mladá žena oddaná tomu, co chce a jak toho dosáhnout. Má milou a okouzlující povahu. Je vdaná za starostu Lavona Hayese. V sezóně 2 si ona a Wade koupili Rammer Jammer.

Koho si Annabeth vzala na Hart of Dixie?

Sezóna první

Vzhledem k tomu, že AnnaBeth byla vdaná za Jake Nass a Lavon bojoval se svými city k Lemon Breeland a také se zapletl s Didi Ruano v té době je pochopitelné, že v té době mezi nimi dvěma moc chemie neprobíhala.

Vezme si Lavon Annabeth?

Potom si vypěstuje city k starostovi Lavonu Hayesovi, ale nejprve se rozhodne, že s ním nebude usilovat o romantický vztah kvůli Lemonově lásce k němu. … Během 4 sezóny si Annabeth uvědomí, že již nemiluje Lavona a začne chodit s Georgem Tuckerem, se kterým skončí ve finále seriálu.

Je Lavon Hayes opravdu fotbalista?

Cress – která hrála ve filmech Prison Break a Beverly Hills 90210 – hraje starostu Lavona Hayese v seriálu CW. Jeho postava je bývalá fotbalová hvězda, která se stane starostou v populární show, kde hraje také Rachel Bilson.

Doporučuje: